top of page
Buscar
  • ampasalvadorvilaseca

L'AMPA I ELS LLIBRES


L'AMPA no ven llibres. Algunes famílies us esteu adreçant a l'associació per tal de comprar llibres perquè no en coneixeu al detall el procés. L'AMPA té un acord amb la plataforma de reutilització i venda de llibres Iddink per tal de facilitar la compra del material escolar a les famílies. Aquesta empresa privada gestiona les comandes i també el cobrament de la quota de socis i la cooperativa de llibres de lectura per als seus clients.

Els llibres que té l'AMPA en custòdia són propietat de l'institut que els compra a través d'una partida del seu pressupost i els presta a les famílies amb greus problemes socioeconòmics a través d'un pla d'ajudes.

La junta de l'AMPA treballa amb l'institut per tal de fer arribar els llibres de text als alumnes que tenen concedida aquesta ajuda.

En aquest començament de curs, el procés d'assignació està sent lent per les conegudes circumstàncies actuals. El que sí podem dir és que, a hores d'ara, més del 80% dels becats tenen els seus llibres. En alguns cursos estan arribant els exemplars que faltaven i els farem arribar el més aviat possible.

Gràcies per la vostra comprensió.

18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page