L'AMPA de l'institut de secundària Salvador Vilaseca de Reus està formada per totes aquelles famílies sòcies de l'entitat.

L'associació està gestionada per una Junta Directiva que actua com a òrgan de representació. Aquesta junta està formada per un/a president/a, un/a vicepresident/a, un/a secretari/a i un nombre variable de vocals. La composició de la junta surt dels pares i mares col·laboradors amb les activitats de l'entitat i es renoven de forma periòdica.

 

AMPA

SALVADOR VILASECA

Web de l'Associació de mares i pares de l'institut Salvador Vilaseca de Reus

 

QUÈ FEM?

Des de l'AMPA es fan un bon nombre d'actuacions a diferents nivells:

- Una de les tasques principals de l'associació és donar suport i assistència a les famílies dels alumnes del centre en qualsevol aspecte relacionat amb l'educació dels seus fills i filles. En aquest aspecte, entre d'altres actuacions, dona suport en el procés d'adquisició del material escolar i llibres, distribueix la roba d'esport, distribueix els llibres dels alumnes becats a través de l'Ajuntament, gestiona el lloguer dels armariets, etc...

Una altra de les seves tasques és participar en la presa de decisions i en el govern del col·legi mitjançant un representant al Consell Escolar.

- L'AMPA col·labora estretament amb els equips docents de l'institut en algunes activitats educatives, tant en la part organitzativa com en la part econòmica a través de subvencions puntuals. Per exemple, des de l'entitat es subvencionen sortides i excursions a través de donacions puntuals, es col·labora en el servei de préstec de la biblioteca del centre i s'organitzen actes com el refrigeri en les graduacions de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat.

- L'AMPA també promou la participació i assistència de les famílies i alumnes a les diferents activitats a través de circulars.

Per tal de dur a terme aquestes tasques, els membres de la Junta mantenen un horari fix d'atenció a les famílies que per aquest curs 2019-2020 és els DIMECRES PER LA TARDA de 18 a 19h.

 
ENS PODEU TROBAR AL DESPATX DE L'AMPA (1r PIS) EN HORARI:
DIMECRES PER LA TARDA DE 18 a 19h

633 325 669 (Whatsap)

Per consultes concretes podeu enviar-nos un correu electrònic a l'AMPA:

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now