top of page
Buscar
  • ampasalvadorvilaseca

Aclariment sobre els llibres per alumnes becats...


Ara que comença un nou curs escolar (un curs estrany i ple d'incerteses), ens arriben al correu de l'AMPA moltes consultes sobre l'assignació de beques de llibres. Per informar a les famílies del funcionament d'aquestes beques, dir-vos que aquests llibres són propietat del centre (no de l'AMPA) i els ha anat adquirint amb un pressupost que se li assigna a l'inici de cada curs. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb les dades que tenen a la seva base, elabora un llistat que fa arribar al centre amb els alumnes que han de gaudir d'aquesta beca.

L'AMPA, l'únic que fa és confeccionar i repartir els lots a les diferents famílies beneficiàries.

Com és lògic, la nostra associació ni coneix les situacions econòmiques de les famílies ni té cap poder de decissió sobre qui ha d'aparéixer com a beneficiari. Només actua com a canal per a fer-los arribar als alumnes becats i controla la seva entrega i posterior recollida.

Per tant, qualsevol qüestió relacionada amb l'assignació d'aquest tipus de beca ha de dirigir-se a l'institut que és qui està en contacte amb el Departament de Famílies i no a la nostra associació.

A hores d'ara, des de l'AMPA no tenim cap informació de quan apareixerà el llistat d'alumnes beneficiaris. Anirem informant quan en sapiguem alguna cosa.

24 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page