Buscar
  • ampasalvadorvilaseca

Aclariment sobre els llibres per alumnes becats...


Ara que comença un nou curs escolar (un curs estrany i ple d'incerteses), ens arriben al correu de l'AMPA moltes consultes sobre l'assignació de beques de llibres. Per informar a les famílies del funcionament d'aquestes beques, dir-vos que aquests llibres són propietat del centre (no de l'AMPA) i els ha anat adquirint amb un pressupost que se li assigna a l'inici de cada curs. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb les dades que tenen a la seva base, elabora un llistat que fa arribar al centre amb els alumnes que han de gaudir d'aquesta beca.

L'AMPA, l'únic que fa és confeccionar i repartir els lots a les diferents famílies beneficiàries.

Com és lògic, la nostra associació ni coneix les situacions econòmiques de les famílies ni té cap poder de decissió sobre qui ha d'aparéixer com a beneficiari. Només actua com a canal per a fer-los arribar als alumnes becats i controla la seva entrega i posterior recollida.

Per tant, qualsevol qüestió relacionada amb l'assignació d'aquest tipus de beca ha de dirigir-se a l'institut que és qui està en contacte amb el Departament de Famílies i no a la nostra associació.

A hores d'ara, des de l'AMPA no tenim cap informació de quan apareixerà el llistat d'alumnes beneficiaris. Anirem informant quan en sapiguem alguna cosa.

24 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo