top of page
Buscar
  • ampasalvadorvilaseca

ACABEM UN CURS DIFERENT


L'arribada del mes de juny ens avisa que el curs està a punt d'acabar. És hora de fer balanç d'un curs diferent, marcat per la pandèmia i les restriccions associades a la lluita social contra la COVID-19. Des de l'associació hem intentat mantenir el contacte amb les famílies, especialment amb les més necessitades, per tal de fer arribar un bon grapat d'ajudes de préstecs de llibres. En aquest aspecte l'institut ha fet un gran esforç per donar aquesta beca a més del doble de famílies que el curs passat. L'AMPA ha gestionat aquests préstecs en estreta col·laboració amb la direcció del centre i la seva TIS la Maria Pallarés. Ha estat una tasca complexa perquè s'ha hagut d'activar un procediment de cita prèvia que ha ralentitzat l'eficàcia de tot plegat i ara, en uns dies es tancarà amb la recollida dels préstecs de forma presencial.

També l'associació ha continuat el seu compromís amb el Pla Lector de Centre amb la contratació de la Magda Torres que col·labora en l'inventari i adequació dels llibres de lectura proposats pels alumnes.

Hem continuat subvencionant sortides i activitats extraescolars (en menor mesura que altres cursos degut al coronavirus) i seguim recolzant econòmicament les graduacions dels alumnes d'ESO i Batxillerat.

A la pàgina web us anirem comunicant les novetats pel que fa al calendari de les diferents operatives (retorn de llibres en préstec i retorn de llibres de reutilització d'iddink) per tal que n'esteu ben informats.

Qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ampasalvadorvilaseca@hotmail.com


20 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page